A mindfulness megjelenése a különböző pszichoterápiás irányzatokban webinárium

A mindfulness megjelenése a különböző pszichoterápiás irányzatokban webinárium

A mindfulness megjelenése a különböző pszichoterápiás irányzatokban webinárium

  Dátum: 2021. október 15. élő közvetítés, utána online elérhető tartalom

  Helyszín: virtuális online rendezvény

  Vezeti: ld. program

  Csoportlétszám:

  Ár: az előadások az élő adás alatt ingyen megtekinthetők. A későbbi hozzáférés az eseményt megelőző regisztráció esetén a konferencia összes előadására 30.000 Ft. Az eseményt követően az előadások egyenként 10.000 Ft-ért, a teljes konferencia anyaga pedig 50.000 Ft-ért lesz megvásárolható. A regisztrációs díjat átutalással lehet befizetni, az ehhez szükséges adatok:Dr. Nyitray Kornélia OTP 11773023-00157803 / Közlemény: jelentkező neve + webkonf.

  Egyéb megjegyzések:

FONTOS: 

  1. A regisztrációs díj  átutalása esetén se felejtsd el kitölteni a jelentkezési űrlapot, itt tudod megadni, hova küldjem a konferencia elérhetőségről az információkat!
  2. A támogató díjat befizetők a jelentkezési ablak üzenet mezejébe azt a nevet és címet legyenek kedvesek beírni, amire a befizetésről szóló számlát szeretnék kérni. 
  3. A jelentkezési ablakot kitöltő érdeklődők egy tájékoztató levelet kapnak. Ha ez nem érkezne meg egy napon belül, elképzelhető hogy a spam vagy a promóciós mappába került. Ha ott találja meg, akkor  érdemes áthelyezni a levelet innen a főmappába és a levél feladóját felvenni a kontaktok közé, hogy a későbbi értesítések biztosan időben szem előtt legyenek:)

Gazdag és egyedülálló egésznapos web-konferencia – részletes program és bővebb részletek megtalálhatók a további információk gombra kattintva.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK  

Jelentkezés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!