Oxford Mindfulness Center MBCT Tanfolyam regisztráció

Oxford Mindfulness Center MBCT Tanfolyam regisztráció

8 hetes MBCT tanfolyam Dr. Nyitray Kornéliával (magyar)

Dátum: 2020. június 18 – 2020. augusztus 13., 8+1 alkalom, csütörtök esténként, 18.00-20.00 között
Helyszín: Online
Ez a tanfolyam magyar nyelvű.

A tanfolyam részletes leírása itt található.

A tanfolyam mindfulness gyakorlatokkal és gyakorlásokkal fejleszti a tudatban és testben a jelen pillanatban észlelhető élmények gyengéd, kíváncsi és együttérző megtapasztalását és tudatosítását. A tanult készségek alkalmasak a stressz, boldogtalanság és az élettel való elégedetlenség enyhítésére. Emellett az élet örömeinek, szépségeinek és jelentős pillanatainak értékelésére és megélésére hangolnak. A tanfolyamnak nem célja semmilyen testi vagy lelki betegség kezelése, és nem ajánlott azok számára, akik jelenleg ilyen jellegű súlyos problémákkal küzdenek.

Kapcsolattartó:

Dr. Nyitray Kornélia
e-mail: mindfulnellyjelentkezes@gmail.com
mobiltelefon: +36 30 2272 696

Árazás*:

Ár: 60 000 Ft.
Támogatott ár: 45.000 Ft.
Támogatói ár: 75 000 Ft
*Kérjük, anyagi lehetőségei szerint válasszon a megadott háromféle részvételi díj közül. A kedvezményes árat azok számára ajánljuk fel, akik szűkösebb anyagi helyzetben vannak, és problémát okoz számukra az átlagos részvételi díj kifizetése. Az ő nevükben is köszönöm, hogyha megteheti, és a támogatói ár választásával hozzájárul a részvételükhöz, a kedvezményes ár fenntartásához. A három ár közül mindenki saját belátása szerint, indoklás nélkül választhat. Kérem, ha a tanfolyam érdekli, és a kedvezményes részvételi díj előteremtése is nehézséget okoz, jelezze, hogy együtt találhassunk megoldást a részvételére!

A jelentkezők a részvételi díj átutalásával tudják a csoportban a helyüket biztosítani. A megadott 10 fős létszámkeret betelte után már csak esetleges lemondás esetén lehet bekerülni.

A részvételi díj befizetésének módja: előzetes átutalás
Bankszámlaszám: Dr. Nyitray Kornélia OTP 11773023-00157803 / Közlemény: jelentkező neve – kiválasztott mindfulness tanfolyam címe

Fontos!:

Ezt a tanfolyamot a Zoom https://zoom.us platformon keresztül online formában tartjuk. A részvétel technikai feltételei: A csatlakozáshoz stabil és gyors internet kapcsolat és egy kamrával és mikrofonnal felszerelt számítógép vagy laptop szükséges (mobil eszközről – telefon, iPad – a tanfolyam nem végezhető!). A ZOOM alkalmazást kell erre az eszközre letölteni, és azután se regisztrálni, se előfizetni nem kell rá, csak bekapcsolódni az általam küldött linkre kattintva.

Minden tanfolyamunknál maximálisan törekszünk arra, hogy biztonságos környezet teremtsünk a résztvevők számára, ami lehetővé teszi számukra a teljes mértékú részvételt. Kérjük támogassa ezt a szándékot azzal, hogy amikor online bekapcsolódik, figyelmet szentel arra is, hogy milyen környezetet teremt önmaga körül. Amennyire lehetséges, válasszon egy privát, csendes és nyugodt teret, ahol nem zavarják meg, Ön és a csoport is így tud leghatékonyabban és legnagyobb biztonságérzet mellett együtt dolgozni. Amennyiben mégsem tud saját személyes teréből bejelentkezni, a titoktartás érdekében kérjük, hogy a készülék hangszórója helyett fülhallgatót vagy headeset-et használjon, és a képernyőt, amennyire csak lehetséges, fordítsa el a szobában tartózkodó többi személytől.

Tetszett? Oszd meg másokkal is!