Mindfulness gyakorló órák

Mindfulness gyakorló órák

Korábban részt vettél már valahol mindfulness tanfolyamon, és szeretnél egy csoportban is gyakorolni?

Érdekel a mindfulness (éberség) meditáció és szeretnél belekóstolni, mielőtt jelentkezel egy tanfolyamra?

Végzett mindfulness oktató vagy, és a meditáció vezetést szeretnéd gyakorolni?

A meditáció ereje közösségben hatványozottan érvényesül, gyere, próbáld ki Te is! Szeretettel várlak a közös gyakorlásokra!

A jelenlévők igényeihez igazodva vezetem a gyakorló órákat, melyekben ülő vagy fekvő és mozgásos meditációk váltják egymást. A mozgásmeditációkban egyszerű nyújtásokat végzünk, melyek nem igényelnek különösebb felszerelést vagy edzettséget, egyszerű laza öltözetben bárki számára követhetők.

Rendszeresen, de nem minden héten tartok mindfulness gyakorlóórát Budapesten a Zen Kertben, általában kedd esti vagy péntek délutáni időpontokban. A meghirdetett alkalmak  helyszínéről és időpontjáról a gyakorló órák eseményei menüpont ad tájékoztatást.

A  Zen Kert, címe:  Budapest, XI. Fehérvári út 45-53.
Tömegközlekedéssel a 17, 41, 47-es villamossal (Csonka János téri megálló) közelíthető meg. A bejárata a Fehérvári út 45-53 alatti TESCO mellett található, a TESCO-val szemben állva a jobb oldalon. Az itt látható kapunál a Zen Kertnek önálló kapucsengője van.

A terem befogadóképessége korlátozott (10 fő), az esemény menüpont alatt lehetőség van rá, hogy előzetes bejelentkezéssel biztosítsd a részvételed.

Kérlek az órára 10-15 perccel korábban érkezz.

A terem minden szükséges kellékkel (jógaszőnyegek, párnák, takarók stb.) felszerelt. Így csak a kényelmes ruházatról kell gondoskodnod. Ha fázós vagy, öltözz melegen, hozz magaddal kardigánt, meleg zoknit is!

A részvétel adományos alapon működik, az ajánlott díj 2500 ft., ám ha ez nehézséget jelent, akkor is nyugodtan gyere el, akár ingyenesen is részt vehet bárki.

Jelentkezés gyakorló órára

    Tetszett? Oszd meg másokkal is!