Mindfulness szupervízió

Mindfulness szupervízió

A mindfulness alapú módszert alkalmazó tanárokat vagy tanárjelölteket egyéni és/vagy csoportos formában, személyes megjelenéssel vagy online térben is szeretettel várom szuperviziós beszélgetésekre.

Ezek a helyes szakmai gyakorlat (Good Practice Guideline) ajánlásai közé tartozó megbeszélések teret adnak a mindfulness tanári munka és a saját (formális és informális) mindfulness gyakorlás mentorálására. Kiterjedhetnek többek között a meditációk és/vagy dialógusok vezetésében, a saját meditációs gyakorlásban, illetve a hétköznapi jelenlét gyakorlása során felmerülő élmények, kérdések, elakadások és fejlődés áttekintésére. A szupervizor a mindful jelenlét, kapcsolat és kommunikáció megtestesítésével egyfajta tapasztalati tanulásra is lehetőséget teremthet.

A szuperviziós kapcsolat nem egy ad hoc baráti beszélgetés, hanem pontosan meghatározott célokon alapuló szakmai együttműködés, amelyben világos a szupervizor kompetenciája és a szupervizóban résztvevő tanár/tanárjelölt célja.

Jelentkezésed esetén, az első szuperviziós találkozásunk előtt, arra foglak kérni, hogy egy kérdőív kitöltésével osszál meg velem néhány információt a saját gyakorlásodról, a tanári tapasztalatodról és arról, hogy mit szeretnél kapni a szupervizióban. A bemutatkozásomban Te is betekintést nyerhetsz arról, hogy mely területeken vagyok képzett és jártas.

Azután az első találkozásunkon is ezekről a kérdésekről beszélgetünk, és kölcsönös bizalom esetén először 3 alkalomra kötünk megállapodást.

A 3 alkalom után újra áttekintjük a tapasztalatainkat és döntünk arról, hogy hosszabb távú együttműködésben maradunk-e.

Ha szeretnél a felvázolt keretek között dolgozni velem, fordulj hozzám bizalommal!

Jelentkezés

    Tetszett? Oszd meg másokkal is!