Kiút a boldogtalanságból – mindfulness (MBCT) tanfolyam

Kiút a boldogtalanságból – mindfulness (MBCT) tanfolyam

Kiút a boldogtalanságból – mindfulness (MBCT) tanfolyam

  Dátum: 2021. szeptember 27-től 8+1 alkalom, hétfő esténként, 18.00-20.00 között

  Helyszín: ZOOM meeting

  Vezeti: Dr. Nyitray Kornélia orvos, Oxford Mindfulness Center partnertanár, Dr. Purebl György, PhD, pszichiáter és pszichoterápiás szakorvos

  Csoportlétszám: max. 15 fő

  Ár: részvételi alapár - (a tréner(ek) és a tanfolyam költségeit fedezi) - 60.000 Ft., támogatott ár - (alacsonyabb jövedelműek számára) - 45.000 Ft. ; támogatói ár - (hozzájárul az alacsonyabb jövedelműek részvételéhez is) - 75. 000 Ft.* Azok számára, akik ezt a tanfolyamot egy a Magyar Mindfulness Egyesületnél regisztrált tanár csoportjában már elvégezték és ismétlőként vesznek részt, a 60.000 Ft-os részvételi díjból 30% kedvezmény kérhető.

  Egyéb megjegyzések:

A Kiút a boldogtalanságból élő online mindfulness (MBCT) tanfolyam a negatív gondolatokra, kiégésre fókuszáló mindfulness tréning.

*A támogatott árat azok számára ajánljuk fel, akik szűkösebb anyagi helyzetben vannak, és problémát okoz számukra a részvételi díj kifizetése. Az ő nevükben is köszönöm neked, ha megteheted, és a támogatói ár választásával hozzájárulsz a részvételükhöz, a támogatott ár fenntartásához.  A három ár közül mindenki saját belátása szerint, indoklás nélkül választhat.

Jelentkezés

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK  

Tetszett? Oszd meg másokkal is!