MBSR tanárképzés magyar nyelven a Mindful Academy International (MAI) tananyaga és licensze alapján

MBSR tanárképzés magyar nyelven a Mindful Academy International (MAI) tananyaga és licensze alapján

MBSR tanárképzés magyar nyelven a Mindful Academy International (MAI) tananyaga és licensze alapján

  Dátum: 2021. március 26 –április 6 közötti időszakban összesen 7 napon 8:00–19:30: március 26–27.; március 31–április 2.; április 5–6.

  Helyszín: élő online (ZOOM)

  Vezeti: Barta András vezetésével, dr. Nyitray Kornélia asszisztenciájával

  Csoportlétszám:

  Ár: Az 1. modul teljes ára: 322 000 Ft + 200 euró, kedvezményes ára: 254 000 Ft + 200 euró.

  Egyéb megjegyzések:

Az élő, online tanárképzésre várunk, ha saját tapasztalattal már rendelkezel, és ezt szeretnéd mindfulness tanárként másoknak is tovább adni, vagy a saját ismereteidet és tapasztalataidat szeretnéd tovább mélyíteni.

A többlépcsős képzési modell első modulja a formális és informális mindfulness meditációk vezetésére készít fel, és bepillantást ad a mindfulness tudományos alapjaiba is. Ezen a linken tájékozódhatsz a MAI teljes tanárképzési útvonaláról.

A képzés a spanyolországi Mindful Academy International (MAI) licence és tananyaga alapján valósul majd meg, amelynek nemzetközi hálózatához a tudatossag.net 2018-ban csatlakozott. A tananyag szerzője a MAI képzési igazgatója, Kathy Ward, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és az ENSZ mindfulness-tanácsadója, valamint a WHO munkahelyi mindfulness-programjának a vezető kidolgozója. Kathy TEDx-kulcselőadó, CBT- és klinikai hipnoterapeuta, coach. A képzést Barta András, a Mindful Academy International tanárképző trénere, MBCT- és MBSR-tanár,  mindfulness-szupervizor, addiktológiai konzultáns vezeti. A képzés asszisztense dr. Nyitray Kornélia orvos, MBCT- és MBSR-tanár és -szupervizor lesz. A képzés megfelel a Mindfulness Szakmai Hálózat, a Magyar Mindfulness és Kontemplatív Egyesület, illetve a British Association for Mindfulness-Based Approaches (Mindfulness-alapú Megközelítések Brit Szervezete) szabályozásainak.

Jelentkezési feltételek

 • Legalább 25 éves kor.
 • Legalább 1 év meditációs tapasztalat (nem feltétlenül mindfulness-típusú).
 • folyamatos, napi szintű mindfulness-gyakorlás
 • Legalább egy 8 hetes MBSR- vagy MBCT-tanfolyam résztvevőként való elvégzése
 • Felsőfokú végzettség vagy annak megfelelő élettapasztalat
 • A képzés magyar nyelvű, ám szakirodalom megismerése érdekében szükséges olvasási szintű angol nyelvtudás (hogy nyelvtudásod megfelelő-e, azt könnyen tesztelheted ha elolvasol egy mindful.org cikket – ha ennek megértése nem okoz nehézséget, akkor bátran jelentkezhetsz!)
 • A képzést megelőző 2 egyórás, online műhelyen való részvétel nem kötelező, de erősen ajánlott részt: január 29., 18:00–19:00;  március 5., 18:00–19:00

Jelentkezés: Erről a linkről töltheted le a jelentkezési lapot, amelynek beküldését követően visszajelzünk neked a további teendőkkel kapcsolatban. Érdemes minél hamarabb jelentkezni (pl. hogy részt vehess a két előzetes workshopon).

Pontosan mit fedez a képzés ára?

A 200 EURO előleg befizetésével

 • elindul az 1. modulra való felkészülésed, amihez jegyzeteket és hanganyagokat is kapsz,
 • valamint részt vehetsz a havonta sorra kerülő, élő, online, csoportos konzultációkon (egyenként egyórásak: január 29., 18:00; március 5., 18:00)

A teljes részvételi díj befizetésével

 • 65,5 közvetlen kontaktóra, 112 közvetett non-kontaktóra
 • a MAI 430 oldalas, a mindfulness- és MBSR-tanítás minden részletére kiterjedő kézikönyve
 • az MBSR törzsmeditáció-vezetési szövegei
 • plusz egy egyórás, személyes szupervízió a képzés után
 • 1. szintű MBSR- és MBA-tanári bizonyítvány a képzés sikeres befejezésekor (A képzés elvégzését igazoló bizonyítvány csak azok számára állítható ki, akik az összes képzési napon részt vettek)
 • akkreditált CPD/CEU-pontok

Jelentkezés

Tetszett? Oszd meg másokkal is!