Mindennapi Mindfulness (MBCT for Life) tanfolyam

Mindennapi Mindfulness (MBCT for Life) tanfolyam

Mindennapi Mindfulness (MBCT for Life) tanfolyam

  Dátum: 2021. szeptember 24-től 8+1 alkalom, péntekenként 18.00-20.30

  Helyszín: ZOOM virtuális szoba

  Vezeti: Dr. Nyitray Kornélia

  Csoportlétszám: max. 15 fő

  Ár: részvételi alapár - (a tréner(ek) és a tanfolyam költségeit fedezi) - 60.000 Ft., támogatott ár - (alacsonyabb jövedelműek számára) - 45.000 Ft. ; támogatói ár - (hozzájárul az alacsonyabb jövedelműek részvételéhez is) - 75. 000 Ft.* Azok számára, akik ezt a tanfolyamot egy a Magyar Mindfulness Egyesületnél regisztrált tanár csoportjában már elvégezték és ismétlőként vesznek részt, a 60.000 Ft-os részvételi díjból 30% kedvezmény kérhető.

  Egyéb megjegyzések:

Az élő online mindennapi mindfulness csoport az Oxford Mindfulness Center Mindfulness for Life programján alapul. Arra fejlesztették ki, hogy segítsen jobban megbirkózni az aggodalmakkal és a nehézségekkel, és mindezek közepette is megélni és élvezni az életet, hogy sokkal inkább a kiteljesedhessünk. A gyakorlatra fókuszáló csoportban a mindennapi életben alkalmazható mindfulness gyakorlatokkal és kognitív-viselkedés technikákkal ismerkedhetünk meg. Hangsúlyt kap a gyakorlatok mindennapi életben történő alkalmazása.

8 +1 kétórás csoportos foglalkozásból áll, a vége felé egy egész napos gyakorlással, és napi körülbelül egy órás otthoni gyakorlással.

A részvétel feltételei:

  • Részvétel az április 16-án, péntek este 18.00-20.00 között tartott orientációs bevezető megbeszélésen – a program, technikai feltételek és egyéb praktikus kérdések átbeszélése érdekében.
  • Technikai feltételek: A csatlakozáshoz stabil és gyors internet kapcsolat és egy kamerával és mikrofonnal felszerelt számítógép vagy laptop szükséges (mobil eszközről – telefon, iPad – a tanfolyam nem végezhető!). A ZOOM alkalmazást kell erre az eszközre letölteni, és azután se regisztrálni, se előfizetni nem kell rá, csak bekapcsolódni az általam küldött linkre kattintva.
  • A jelentkezők a részvételi díj átutalásával tudják a csoportban a helyüket biztosítani. A megadott létszámkeret betelte után már csak esetleges lemondás esetén lehet bekerülni.

*Kérlek, anyagi lehetőségeid szerint válassz a megadott háromféle részvételi díj közül. A támogatott árat azok számára ajánljuk fel, akik szűkösebb anyagi helyzetben vannak, és problémát okoz számukra az alap részvételi díj kifizetése. Az ő nevükben is köszönöm neked, ha megteheted, és a támogatói ár választásával hozzájárulsz a részvételükhöz, a támogatott ár fenntartásához.  A három ár közül mindenki saját belátása szerint, indoklás nélkül választhat. Kérlek, ha a tanfolyam érdekel, és a támogatott részvételi díj előteremtése is nehézséget okoz, jelezd, hogy együtt találhassunk megoldást a részvételedre!

    • A részvételi díj befizetésének módja: előzetes átutalás
    • Bankszámlaszám: Dr. Nyitray Kornélia OTP 11773023-00157803 / Közlemény:  jelentkező neve – kiválasztott mindfulness tanfolyam címe

Jelentkezés

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK  

Tetszett? Oszd meg másokkal is!