Tanfolyamok

Tanfolyamok

Zajosak a hétköznapok és úgy gondolod, hogy összecsapnak a hullámok a fejed felett? Egy kis nyugalomra vágysz?

Már több módszerrel próbáltad csökkenteni a benned felgyülemlő stresszt, de egyik eszköz sem hozott hosszútávú megoldást? A mindfulness tanfolyamok és csoportok megoldást nyújthatnak számodra.

Jelentkezz a mindfulness tanfolyamomra, ha…

… nyitott vagy arra, hogy fejlődjön a magad és mások iránti empátiád.

…  nyitott vagy arra, hogy jobban átlásd a személyes és társas problémákat.

…  szeretnél határozottabb lenni döntéseid során.

…  szeretnéd helyreállítani „lelki immunrendszered”.

…  szeretnél ura lenni életed kríziseinek és elakadásainak.

… szeretnéd fejleszteni a figyelmed irányítását, hogy ezáltal hatékonyabban dolgozhass, odafigyelhess szeretteidre

Mi a mindfulness módszer lényege?

A mindfulness olyan éber “jelen-lét”, melyben a tapasztalatokat belső minősítésektől és előítéletektől mentesen észleljük, minden helyzetben, legyen az bármi is. Lehetőséged van arra, hogy kilépj a múltból magaddal hozott fájdalmak bűvköréből és arra is, hogy letedd a jövőtől való rettegésed, a mindfulness segít abban, hogy megérkezz a jelenbe.

Jelentkezem a tanfolyamra!

Milyen pozitív hatásokra számíthatsz, ha elvégzed a mindfulness tanfolyamot?

A mindfulness hatékonyságát számos vizsgálat alátámasztja. Alkalmas a krónikus fájdalom és a krónikus stresszreakciók kezelésére, de használható a depresszió visszatérésének megelőzésében is. Javítja a koncentrációt, segíti a hatékonyabb munkavégzést, növeli a magunkkal és másokkal szembeni empátiát. Csökkenti a vérnyomást, növeli a pszichés jóllétet, erősíti az elfogadást.

Kinek szól a mindfulness tanfolyam?

A mindfulness tanfolyamot azoknak ajánljuk, akik megterhelő, stresszel teli életet élnek, gyakran tapasztalnak feszültséget, szorongást, esetleg lehangoltságot. Hasznos megoldás lehet azoknak is, akik krónikus fájdalmaktól szenvednek, stressz eredetű szív- és érrendszeri, emésztési és légzőszervi problémákkal küzdenek. A tanfolyamra akkor érdemes bejelentkezni, ha minden időpont megfelel, mert az egyes alkalmak egymásra épülnek.

A tanfolyam részletei

A következő mindfulness tanfolyam 2019. október 1-én indul, a Zen kertben (1119 Budapest, Fehérvári út 45-53/b.).

A tanfolyam 8 kétórás csoportos találkozásból áll, keddi napokon, 18 és 20 óra között. A program része egy hétvégi félnapos közös gyakorlás is, aminek dátumát a tanfolyam résztvevőivel közösen választjuk ki. Minimális létszám: 5 fő. Maximális létszám: 9 fő.

A tanfolyam létszáma korlátozott és mivel ez zárt csoport, később nem tudsz bekapcsolódni. Ha szeretnél részt venni, érdemes minél előbb jelentkezni az alábbi elérhetőségeken. Ugyanitt kérhetsz bővebb információt vagy teheted fel konkrét kérdéseidet a tanfolyammal kapcsolatban.

Információk a tanfolyamokról és csoportokról

Az induló tanfolyamok és csoportokról bővebb információt az alábbi linkeken olvashatsz:

Információ és jelentkezés

Ha szeretnél részt venni, itt tudsz jelentkezni vagy bővebb informácit kérni:

    Tetszett? Oszd meg másokkal is!